места за паркиране

Места за паркиране

Не за първи сезон правителството се бори за законното използване на преференциални места за паркиране. Как върви тази битка? Нека разберем! Първоначално знакът Disabled е въведен за онези шофьори. Чиито физически възможности са ограничени, както и онези шофьори, които транспортират такива лица. Основното предимство на такъв знак, такъв стикер е. Места за паркиране. Че позволява на горните категории граждани да паркират на специални, специално маркирани места. Освен това превозните средства с този идентификационен елемент, в съответствие с буквата на закона, могат да спират и дори да остават известно време под знак, забранен за други, който не позволява паркиране. И всичко на теория е добре но всъщност. Но всъщност гореспоменатите стикери днес могат да бъдат закупени от всеки и просто да украсят колата си с тях, без да имат никакви законни права за това . Да, да, днес знакът с увреждания наистина се продава навсякъде и всеки може да купи, както и да го залепи на колата си.

Места за паркиране

И трябва да кажа, че мнозина не се свенят от такава възможност. Оттук и очевидният недостиг на безплатни места за паркиране. Места за паркиране. Освен това те са заети от превозни средства, които по никакъв начин не принадлежат на хора с увреждания. Най-често местата за хора с увреждания се злоупотребяват от жителите на столицата и региона. Като се има предвид това, изобщо не е изненадващо, че специален експеримент, по време на който се планира да се създаде регистър на всички превозни средства, които наистина принадлежат на хора с увреждания, беше решен да започне в Mother See. В хода на планирания експеримент ще бъде създаден специален списък на всички жители на столицата, или по-скоро от транспорта, предназначен за превоз на хора с увреждания в столицата. Последното може да бъде получено от всяко лице с увреждане, като се свърже със съответното експертно бюро.

Практически права

За да разреши този малък срам, Министерството на труда направи своите предложения, като се стигна до персонализиране на стикерите. Но има едно но – този списък все още няма да включва колите на хората, които идват в столицата, а също така имат право на преференциално паркиране! Отново това изглежда много по-добре на теория, отколкото на практика. На практика до момента няма законови изисквания за определен тип невалидни знаци. Това означава, че шофьорите могат да продължат да използват значката, която са купили от метрото. Освен това КАТ практически няма права и възможности да проверява законността на използването на стикерите, особено ако водачът не е в превозното средство. Докато чака пристигането на собственика на колата, служителят на КАТ едва ли ще посмее. Е, докато това се случи, можете и трябва да поглезите себе си и автомобила си с приятен бонус.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com