международни камиони

Международни камиони

За да участва, белоруският производител за първи път създаде състезателен спортен камион, който преодоля всичките осем етапа и изпълни задачата да премине финалната линия. Доста трудно е да се обявите с един екипаж, защото рисковете са сведени до минимум, когато трябва да спасите колата, първи заместник генерален директор на МАЗ. Отидохме до настоящия старт с две коли и пожелаваме на нашите екипажи не само, Но и да станем призьори. Международни камиони. Отговаряйки на въпроса. Колко струваше реализацията на проекта като цяло а Дедков не посочи цифрата, като отбеляза, че отстрани на автомобилите има лога на 43 руски, беларуски и чуждестранни компании, които спонсорираха спортен екип на Мински автомобилен завод.

Международни камиони

Участието в такъв индустриален спорт предполага не толкова възвръщаемост, колкото имидж на автомобилен производител, смята А. Дедков. Международни камиони. Вече имаме клиенти, които са забелязали логото на МАЗ на предишните рали писти. Ще разширим линията от спортни автомобили времето ще покаже. Например нашите колеги от КАМАЗ участват в шест звена. Броят на превозните средства, показани от един екип, дава възможност на екипажите да поемат рискове по определен начин, ако има доверие в подкрепа, помощ и взаимозаменяемост. Изглежда, че опитът, придобит на това престижно състезание, ще ни тласне към по-нататъшни решения, които ще вземем при разработването на количествения и качествения състав и поддръжката на нашите бойни машини.

Спортен автомобил

Първият спортен автомобил МАЗ, сглобен миналата година, премина бойното кръщение в екстремните условия на рали-рейда на копринения път 2010. Международни камиони. Оттогава специалистите на компанията работят за отстраняване на слабостите, установени в резултат на състезанието, и в същото време създават нов състезателен камион. Подобно на предишния модел, той се основава на серийното шаси MAZ-5309, оборудвано с двигател с мощност 800 конски сили, не от Минск, а от Ярославския моторни завод в бъдеще мощността на силовия агрегат ще бъде повишена до 900 к.с. Автомобилът може да достигне скорост до 170 км ч. И двата автомобила отговарят на всички изисквания на техническите регламенти за автомобили от този клас.

Директор за техническо

Обяснява заместник генерален директор за техническо развитие директор на Научно-техническия център на МАЗ. Новият състезателен камион е модифициран и модернизиран, като се вземе предвид опитът от участие в състезания от предишния модел. Със сигурност може да се каже, че по нищо не отстъпва на автомобилите на други участници. За да се произвеждат спортни камиони, както и ескортни превозни средства, е необходимо разработването на подходяща база това са помещения, инженери, дизайнери, механици, компютър и софтуер, технически компоненти и други условия за обучение на превозни средства и екипажи, казва първият заместник генерален директор на МАЗ ОАО. Всичко това вече е налично.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com