Лизинг за специализирани камиони

1 min read
лизинг за специализирани камиони

Лизинг за специализирани камиони

Има повече от достатъчно онези, които искат да поставят черта под резултатите от изминалата година и да подчертаят верността на своите прогнози в днешна Русия. Лизинг за специализирани камиони. Няма да влезем в ролята на гадатели и да правим заключения въз основа на експертни оценки на специалисти, както и на собствения ни опит в комуникацията с представители на руски транспортни компании и лизингодатели. Може би няма по-добра възможност за синхронизиране на часовници в широка аудитория, отколкото в рамките на годишната конференция лизинг в Русия. Последният от тях се състоя в Москва малко преди Нова година, на 7 декември. На него присъстваха експертни оценки и прогнози, като цяло в по-голяма степен свързани със самите лизингодатели. По-специално, експертите посочиха спада на маржа и последващия спад на рентабилността на бизнеса като основна тенденция през 2011 г.

Лизинг за специализирани камиони

Според акулите на този пазар ключовите фактори, които са повлияли на развитието на точно такъв сценарий, са засилената ценова конкуренция и нарастващите разходи за набиране на финанси. Но не само. Частният бизнес се притеснява от увеличаването на дела на държавните компании, който според експертни оценки през 2012 г. ще представлява три четвърти от всички бизнеси. Лизинг за специализирани камиони. Играчите също трябва да се съобразяват със значителна концентрация на бизнес, което намалява шансовете на новите компании за бърз растеж. През изминалата година лизинговият пазар зачеркна много прогнози, показвайки, че е в етап на активна промяна. Например през 2010 г. мнозина бяха уплашени от недостига на платени клиенти.

Лизинг

И през 2011 г. този фактор в класацията по важност падна до петия ред. Лизинг за специализирани камиони. Преди година никой дори не можеше да мисли за затягане на законодателството всички дишаха всеки друг път, а през 2011 г. започнаха да говорят за възможна отмяна на ускорена амортизация. Както можете да си представите, лизинговите договори не са поевтинели поради това. Сега, вече през новия сезон, експертите виждат нови заплахи, да речем, под формата на липса на финансиране в необходимия размер. Не изключвам, че след една година ще бъдем принудени да заявим следната различна реалност.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com