леки и товарни автомобили

Леки и товарни автомобили

Активната експлоатация на леки и товарни автомобили е свързана с необходимостта от редовна поддръжка и ремонт в случай на повреда. Леки и товарни автомобили. Във връзка с увеличаването на цените за различни видове услуги в тази област, шофьорите са склонни да търсят най-изгодната оферта. Нашата компания е готова да ви предложи индивидуален подход с гаранция за безупречно изпълнение на възложените задачи. Как се извършва ремонтът на автомобила? Извършването на ремонтни дейности с леки и товарни превозни средства се състои от няколко основни етапа. Диагностика с използване на съвременна компютърна техника. Определяне на обхвата и цената на бъдещата работа. Подготовка на необходимите резервни части. Координация на разходите за ремонт с клиента. Извършване на възстановителни работи. Доставка на кола до клиента. Има следните основни видове ремонт на превозни средства. Ключарска работа.

Леки и товарни автомобили

Ремонт на кабината на автомобила. Рисуване, както пълно, така и частично.
Обслужване на гуми. Монтаж на допълнително оборудване. Леки и товарни автомобили. Предлагаме ви да поръчате ремонт на автомобили в Dolgoprudny на ниска цена. За всички въпроси, свързани с диагностични и рехабилитационни мерки, консултирайте се по телефона, има възможност да поръчате обратно обаждане. Предимства при поръчване на ремонт на превозни средства. Диагностиката на електронните системи и електрическите системи на автомобила се извършва с помощта на набор от високо прецизно оборудване, компютър, софтуер, адаптери. За различните модели автомобили и производители се използва индивидуален подход. Това ви позволява своевременно да идентифицирате неизправността и да извършите ремонт в пълно съответствие с установените технически стандарти.

Резервни части

Специален отдел е ангажиран с избора, закупуването и въвеждането на резервни части в употреба. Възможно е да поръчате както оригинални, така и неоригинални резервни части, обработвайте течности в специални контейнери. Това ви позволява да сведете до минимум разходите за консумативи и да осигурите спешната доставка на необходимите части до зоната за ремонт. За подмяна на ангренажните ремъци и вериги се използват ступори, проводници и специален инструмент, препоръчан от производителя на машината. Ние сме специализирани в ремонта на леки автомобили, включително частни и търговски. Извършва се цялата гама от диагностични и възстановителни мерки, сред най-търсените услуги заслужава да се подчертае подмяната на скоростната кутия, системата на съединителя, ангренажната верига и ремъка, диагностика на нормалното функциониране на шасито.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com