кран манипулатори от Китай

Кран манипулатори от Китай

Нашият живот е постоянно във вихрите на промяната, както и техническата му страна. С нарастването на населението на света, нарастващата глобализация на обществото, необходимостта от нови сгради, складове, магазини, съответно, и нуждата от специализирано оборудване също се увеличават. Тук са важни както производителността на оборудването, така и неговата разумна цена. Специалното оборудване от Китай отговаря на тези две условия днес, което се търси по целия свят и вече в Русия. В момента състоянието на нещата е такова, че именно в тази страна неуморно се изобретяват всички нови модели специално оборудване, по-специално кранови инсталации и манипулатори. Именно за тях ще стане дума по-долу. Кран манипулатори от Китай

Кран манипулатори от Китай

Един от водещите световни производители на специално оборудване и сериозен конкурентен играч е китайската компания Xuzhou Construction Machinery Group Inc. XCMG. Състои се от двадесет и шест компании, произвеждащи различни видове специално оборудване. Основният принцип на организацията на XCMG е глобалната интеграция, компанията вече има солидна мрежа от дистрибутори в Америка, Европа и Азия, повече от четиридесет международни агенти. И именно XCMG стана първият доставчик на китайска строителна техника за нашата страна. Крановите манипулатори, произведени от XCMG, имат товароподемност до 25 тона, обхват до 18,5 метра. Те дават максимални показатели за икономичност, надеждност и мощност. Кран инсталациите на този производител са базирани на водещите световни технологии, достъпни са, лесни за експлоатация, не изискват висококвалифициран персонал и са се утвърдили добре в Русия.

Крановите манипулатори

Крановите инсталации товарни кранове, хидравлични манипулатори от Китай са изработени от трайни части и компоненти, добре оборудвани технически. Параметрите на тяхната мощност, товароносимост и работна скорост често дори надминават тези на други страни производители. Китайските кранови инсталации и друго специално оборудване са направени специално за метеорологичните условия на страната ни, те имат широк диапазон на влажност, температури, работят правилно дори в много тежки условия. Китайската компания Zoomlion също е един от най-големите производители на кранове и манипулатори, които доставят това оборудване на руския пазар. Гаранцията за високото качество и надеждността на оборудването на този производител може да бъде фактът.

Компания произвежда специално оборудване

Третата компания, най-големият производител на строителни машини в Китай, е Sichuan Chang Jiang Engineering Crane Co. Вече четиридесет години тази компания произвежда специално оборудване, тя е лидер в технологичното развитие, както и в контрола на качеството и производствения капацитет. Силата на тази фирма е безмилостното развитие на технологиите и техническите иновации. Кран манипулаторите, произведени от тази компания, съчетават надеждността на европейските технологии, практичността на японските и американските иновации. ChangJiang създаде съвместно предприятие с американската компания Terex преди шест години, което му позволи да направи нов скок в качеството на продуктите и да заеме водещата позиция в света.