кражби на коли

Кражби на коли

Напоследък в България са откраднати не само автомобили, но и мотоциклети и друго оборудване. Каква е причината за това? Къде обикновено се извършват тези престъпления? Въпреки факта, че през миналата година броят на кражбите на различни автомобилни и мотоциклетни пътни съоръжения е спаднал с почти 20%, местните шофьори все още често страдат от действията на нечестни хора. Кражби на коли. И така, през 2018 г., според приблизителни данни, 23,6 хиляди души са загубили своите превозни средства. И това са само онези случаи, които са били официално регистрирани по статията отвличане, тоест с умишлената цел на кражбата. Любопитно е, че най-често миналата година коли и мотоциклети са били крадени не в Москва, а в северната столица. Така че, ако шофьорите на Втората столица през 2018 г. загубиха 4,1 хиляди автомобила, тогава в Първата столица бяха откраднати 2,5 хиляди автомобила. В региона са регистрирани малко по-малко кражби 2,4 хиляди факта.

Кражби на коли

По-нататък в нашата антирейтинг са Ленинградска и Свердловска области. Тук съответно са загубени 915 и 821 хиляди моторни превозни средства и превозни средства. Кражби на коли. Много любопитна информация за това какви автомобили и не само най-често се крадат в необятността на страната ни с вас. На първо място сред автомобилите тук обаче, както и преди, са доста бюджетни Kia Rio и Hyundai Solaris. Те буквално дишат в гърба си, според броя на отвлича споменатите по-горе превозни средства, което означава с възможност за бърза продажба на откраднатия аанията, съвременните модели Lada според информация от отделни източници, Lada се отвлича още по-често. С какво е свързано всичко това? С масовия характер нвтомобил. Експертите обясняват, че горните превозни средства в повечето случаи не се произвеждат в България, тоест говорим за вносен продукт, който значително е увеличил цената си.

Собствениците на мотоциклети

Ако всичко по-горе вече не е новина, то фактът на засиления интерес на похитителите към мотоциклети за право прилагащите органи и собствениците на мотоциклети наистина е новост. Освен това, последните, разбира се, не се продават изцяло, но за отделни резервни части – похитителите, по този начин, получават по-голяма печалба и шансът да бъдат уловени е по-малък. Миналата година обаче не само мотоциклетистите пострадаха от действията на нечестни любители на технологиите. В страната имаше много около 1,1 хиляди случаи на кражба на ATV, скутери, моторни шейни и друга подобна техника. С какво може да се свърже тази тенденция? Експертите обясняват, че горните превозни средства в повечето случаи не се произвеждат в България, тоест говорим за вносен продукт, който значително е увеличил цената си.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com