кражби на автомобили

Кражби на автомобили

В специално писмо, публикувано от служители на МВР, е посочено, че най-голяма опасност представляват автомобилите, оставени през деня на паркинги в близост до търговския център и през нощта на паркинги в близост до жилищни сгради. Кражби на автомобили. В същото време най-големият риск от кражба принадлежи на серийните автомобили с корейско, японско и местно производство. Но трябва да се каже, че като цяло ситуацията с кражбите в страната е доста оптимистична. В сравнение с предходната година броят на откраднатите автомобили през 2019 г. значително е намалял. Най-често автомобилите наистина се крадат на паркинги в близост до търговски центрове това е през деня и жилищни сгради това е през нощта. В този случай говорим за неохраняеми паркинги. Целите на кражбите обикновено са различни масово произвеждани превозни средства, произведени от южнокорейски, японски и български предприятия. По отношение на статистиката за кражбите, през 2015 г. са откраднати 32 хиляди автомобила.

Кражби на автомобили

През 2016 г. нападателите са изкушени от 21 000 автомобила. През 2017 г. броят на откраднатите превозни средства също е 21 хиляди автомобила. Положителната статистика продължи и през 2018 г., и през 2019 г. И така, миналата година бяха откраднати само 20 хиляди коли. Кражби на автомобили. Собствениците на автомобили често се интересуват от въпроса как точно крадците крадат коли, какви средства и инструменти използват за това? Оказа се, че хакерите са за с баналното разбиване на ключалките за запалване и ключалките на вратите с помощта на специални механични проверки. Освен това, за да не бъркат в ключалките, престъпниците могат просто да счупят стъклото и да запалят колата с помощта на дублиран ключ. Напоследък нечестните граждани са получили и специални електронни инструменти, които помагат за отваряне на вратите и стартиране на двигателя.

Правилният ключ

Те също така блокират системите за сигурност на автомобила. Ситуацията с кражба от собственика на ключ за автомобил също не е необичайна обикновено такива кражби се случват по време на продажбата на автомобил – по време на пробно шофиране правилният ключ просто се заменя с дубликат и след това автомобилът е откраднат. Любопитното е, че според статистиката броят на кражбите се увеличава значително през октомври. Но през лятото броят на откраднатите коли спада. Миналото лято в столицата бяха откраднати особено малко коли около три пъти по-малко. И всичко това поради значителното увеличение на броя на камерите, инсталирани на градските улици. Между другото, през лятото отвличанията обикновено се извършват просто защото шофьорите забравят ключовете в ключалката за запалване и това буквално изкушава нечестни хора.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com