контролен списък

Контролен списък

Дори преди да купите кола, трябва да се подготвите за факта, че оборудването ще изисква висококачествени и постоянни грижи. Няма значение дали ще вземете кола без бягане от салона или от частен продавач, във всеки случай ще трябва да се погрижите за нея. Ако пренебрегнете този проблем, вашето превозно средство ще загуби привлекателния си вид много скоро. Контролен списък. В статията ще говорим за това какво трябва да направите, за да запазите колата като нова: ще говорим за популярните услуги, тяхната ефективност и предимства. За да запазят първоначалния вид на новия автомобил, те прибягват до детайлни грижи . Тази процедура се състои от набор от мерки, които ви позволяват да се отървете от мръсотия, неприятни миризми, както и да възстановите самия салон. Процедурата е насочена към почистване на повърхности от различни замърсители. Парата прониква дълбоко в тапицерията и помага за почистването на упоритите замърсявания от седалките.

Контролен списък

С помощта на пара могат да се елиминират алергените и да се унищожат домашните акари, упоритите миризми на тютюн и сажди. Контролен списък. Технологията включва излагане на повърхността на пара с температура от 90 градуса. В същото време не е необходим физически контакт с повърхностите, които трябва да се почистват, което улеснява дезинфекцията на труднодостъпни зони мястото под столовете, отделенията за ръкавици, вратите, фитингите. Нашите специалисти използват парочистачка Koch Chemie MehrZweck Reiniger. Като почистващо средство е добавено специално вещество, което е подходящо за работа с кожени, текстилни, велурени и пластмасови интериорни елементи. Парохимичното почистване не променя цвета на материалите, не ги изтънява или деформира, запазва дълго време естетическия вид на обработените повърхности.

Интериорен цвят

Възстановяването на първоначалния вид на салона е трудоемък и скъп процес. Ето защо ние предлагаме услуга хидрофобно покритие за всички текстилни и кожени елементи в интериора на автомобила. Иновативният състав ви позволява да създадете на повърхността отблъскващ мръсотия, вода и мазнини слой и има такива предимства като. Запазване на оригиналния интериорен цвят. Подобряване на хигиенните качества на материалите. Лекота в грижите за обработените повърхности. Задачата на тази процедура не е да маскира, а да премахне напълно всякакви неприятни миризми тютюн, бензин, технически течности, развалена храна, отпадъчни продукти от домашни любимци. Технологията включва използването на озонатор – устройство, което произвежда озон. Озонирането също се справя с елиминирането на алергени, плесени, гъбички.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com