китайски мотокари

Китайски мотокари

Китай престана да се свързва с понятието икономическа изостаналост днес страната е сред световните индустриални лидери. По-специално, китайските мотокари сега се произвеждат от около петдесет предприятия в страната. Изобилието от производители е, разбира се, положително, но по отношение на всякакви стоки, произведени в Средното кралство, се е развил определен стереотип евтини и разнообразни, но не много качествени. Китайски мотокари. През последните години ситуацията се промени донякъде. Много китайски компании започнаха да обръщат значително внимание на надеждността и качеството на своите продукти, да вземат предвид изискванията на европейските и други стандарти, включително екологичните. Подобни промени са направени и в производителите на мотокари в Китай.

Китайски мотокари

Неотдавнашната глобална криза само засили позициите на производители на складово и не само специално оборудване от Китай. Преди пет години нямаше нито един представител на Поднебесната империя в първите двадесет водещи компании от този профил, но сега, според различни статистически данни, има поне три от тях. Китайски мотокари. Поради различни икономически фактори китайските производители успешно съчетават относително ниската цена на своите продукти с доста висококачествени показатели. По-нататък по-подробно за няколко компании, които са много забележими на пазара на товарно оборудване вътрешни китайски и световни. Основните предимства на товарачите Hangcha са доста традиционни. От особено значение е може би комфортът на водача оператора и лекотата на поддръжка на оборудването.

Видове складово оборудване

ANHUI HELI ГРУПА ЗА КАМИОНИ. Тази група компании е водещият производител на мотокари в Китай; сред нейните продукти обаче са и други видове складово оборудване. Anhui Heli е основана през 1958 г . произвежда мотокари от 1963 г . 2007 г. отбеляза рязък скок в развитието на производството. Сега компанията е безспорен лидер на китайския вътрешен пазар на мотокари, в световната таблица на ранга тя заема десетата позиция. Китайски мотокари. Годишно се продават над 15 хиляди мотокари под марката Heli. Предимствата на товарачите Heli включват умерена цена, висока надеждност, съответствие с основните международни индустриални и екологични стандарти, модерно оборудване японски двигатели, електронни устройства, разнообразие от конфигурации.

Технически параметри

Високо ниво на много експлоатационни и технически характеристики. Мотокарите Heli успешно се конкурират с продуктите на много световни лидери поради адекватната цена и съпоставимостта на основните технически параметри. Компанията произвежда различни модели мотокари дизелов, бензинов, електрически, мотокар, преден и др. Дизелов мотокар HELI CPCD15 е един от най-популярните модели, характеризиращ се с традиционно приемлива цена и набор от прилични експлоатационни характеристики. Други дизелови модели заслужават да бъдат споменати, например, HELI CPD15 S-AH, който се отличава със своята икономичност и добри екологични характеристики. Компанията, която обикновено се нарича просто Hangcha, също започна сериозно да увеличава темповете си на развитие от началото на световната икономическа криза. Това се отрази на асортимента от продукти.

Голям капацитет

От 2007 г. сред моделите на компанията се появи дизелов товарач голямо тегло. Производството на мотокари с голям капацитет е важен компонент от дейността на всяка компания, специализирана в производството на складово оборудване. Тук си струва да се отбележи, че моделите с товароносимост от 14 и 16 тона в процеса на разработка изискват търсене на малко по-различни конструктивни, технологични и технически решения. В този случай простото увеличаване на мощността и размерите не е достатъчно за създаване на конкурентни проби. Hangcha успя да се справи със задачата да разработи и произведе мащабни модели, което потвърди неговия висок потенциал както чисто производствен, така и финансов. Моделите CPCD140-W25 товароподемност 14 т и CPCD160-W25 16 т позволиха на компанията да засили позициите си на вътрешния китайски пазар; от 2007 г. обаче тежкотоварните мотокари Hangcha се продават добре и в други страни по света.