Китайски бетонови помпи

китайски бетонови помпи

Китайски бетонови помпи

В днешно време намирането на китайски бетонови помпи не е такъв проблем. Китайски бетонови помпи. Тъй като има доста производители, а има и още повече модели бетонни помпи. Освен това всички те се различават по качество и възможности. Помислете за Sany Group, която е една от най-големите корпорации за строително оборудване в цял Китай. Основната насока на групата Sany е производството на пътно строителство и строителни машини, подемни съоръжения и машини за земекопни работи, оборудване за преработка и добив на въглища и много други. Но най-основното и приоритетно направление е производството на оборудване, използвано за доставка на бетон. Всички бетонови помпи HOLD от серията HBTS са произведени и разработени по технологиите на немската корпорация DEUTZ. Те са оборудвани със специална система за електронно управление от компания OMRON. Бетоновите помпи HBTS се характеризират с висока мобилност, енергийна ефективност и производителност. Бетоновите помпи се произвеждат под строгия надзор на доставчика на тези технологии.

Китайски бетонови помпи

Марката Sany е регистрирана в много страни, в резултат на което продуктите на тази компания се изнасят по целия свят. Днес Sany полага всички усилия да се разшири на международния пазар. Той разработва и прилага най-модерната система за доставка на части. В допълнение, Sany редовно участва в различни международни изложения за строителна техника. Заслужава да се отбележи, че бетонните помпи от Китай, които се произвеждат от SANY, са първите в Китай, които са сертифицирани в съответствие с европейските стандарти за качество на CE категорията. Това е много важно, тоест преди тях не е имало такъв висококачествен продукт. Освен този сертификат, бетонните помпи също са сертифицирани по ISO9001-2000. Това е специален сертификат за контрол на качеството. В допълнение, компанията притежава сертификат ISO14001, потвърждаващ високо ниво на контрол на управлението на околната среда. Съществува и китайският стандарт GB / T20081. Това е система за държавен контрол за защита на работниците и тяхното здраве на работното място.

Многоетажната сграда

Конструкцията на бетоновите помпи е проектирана според високите изисквания за най-добра икономическа ефективност. Така през 1998 г. е поставен световен рекорд за вертикална доставка на бетон. Този запис е направен от стационарна бетонова помпа, която повдига бетона на височина 300,8 метра. Този момент беше записан по време на строителството на многоетажната сграда Saige Plaza, която имаше стоманена рамка. Китайски бетонови помпи. Строителството е извършено в китайския град Шънджън. След това китайските бетонови помпи на тази компания получиха титлата. Крал на бетона. Но това не е границата, това беше само самото начало на височините, които бяха достигнати от тези бетонни помпи. През 2002 г. бетонна помпа Sany HBT 90 CH беше използвана по време на строителството на сградата за Международния финансов център в Хонг Конг. Принадлежи към типа бетонова помпа с ултра високо налягане. Той успя да изпомпа бетон до височина 406 метра. Това беше нов рекорд. В резултат на това светът видя, че китайската технология за бетонни помпи поема водеща роля.

Бетонните помпи от Китай

В момента тече строителството на Федералната кула, намираща се в Москва. За строителството се използва бетон клас B90. Бетонът се доставя от бетонови помпи HBT90CH-2122D и SANY HBT80C-1818DIII. Височината на доставка е 353 метра. Това показва колко високо ценени са бетонните помпи от Китай. В допълнение към производителя SANY има и много други. Например, Hongda , HOLD , XCMG . Струва си да се отбележат такива модели като Hongda HDT5281THB-37, HBTS-40, HBTS-60, HBTS-80, XCMG HB48. Тези бетонови помпи са много търсени в строителството. Както в Китай, така и по целия свят. Като цяло има много китайски компании, занимаващи се с производство на бетонни помпи. Но някои от тези производители не са популярни извън Китай.