китайски бетонни помпи

Китайски бетонни помпи

В днешно време намирането на китайски бетонови помпи не е такъв проблем. Тъй като има немалко производители, а има и още повече модели бетонни помпи. Освен това всички те се различават по качество и възможности. Помислете за Sany Group, една от най-големите корпорации за строителна техника в цял Китай. Основната насока на Sany Group е производството на пътно строителство и строителни машини. Подемни съоръжения и машини за земекопни работи, оборудване за преработка и добив на въглища и много други. Но най-основното и приоритетно направление е производството на оборудване, използвано за доставка на бетон. Марката Sany е регистрирана в много страни, в резултат на което продуктите на тази компания се изнасят по целия свят. Днес Sany полага всички усилия да се разшири на международния пазар. Той разработва и прилага най-модерната система за доставка на части. В допълнение, Sany редовно участва в различни международни изложения за строителна техника. Китайски бетонни помпи.

Китайски бетонни помпи

Заслужава да се отбележи, че бетонните помпи от Китай, които се произвеждат от SANY, са първите в Китай. Които са сертифицирани в съответствие с европейските стандарти за качество на CE категорията. Това е много важно, тоест преди тях не е имало такъв висококачествен продукт. Освен този сертификат, бетонните помпи също са сертифицирани по ISO9001-2000. Това е специален сертификат за контрол на качеството. В допълнение, компанията има сертификат ISO14001, потвърждаващ високо ниво на контрол на управлението на околната среда. Съществува и китайският стандарт GB / T20081. Това е система за държавен контрол за защита на работниците и тяхното здраве на работното място. Конструкцията на бетоновите помпи е проектирана според високите изисквания за най-добра икономическа ефективност. И така, през 1998 г. беше поставен световен рекорд за вертикална доставка на бетон. Този запис е направен от стационарна бетонова помпа, която повдига бетона на височина 300,8 метра. Този момент беше записан по време на строителството на многоетажната сграда Saige Plaza, която имаше стоманена рамка. Строителството е извършено в китайския град Шънджън.

Китайска технология за бетонни помпи

След това китайските бетонови помпи на тази компания получиха титлата „Крал на бетона“. Но това не е границата, това беше само началото на височините, които бяха достигнати от тези бетонни помпи. През 2002 г. бетонна помпа Sany HBT 90 CH беше използвана по време на строителството на сградата за Международния финансов център в Хонг Конг. Принадлежи към типа бетонова помпа с високо налягане. Той успя да изпомпа бетон до височина 406 метра. Това беше нов рекорд. В резултат на това светът видя, че китайската технология за бетонни помпи поема водеща роля. За строителство се използва бетон клас B90. Бетонът се доставя от бетонови помпи HBT90CH-2122D и SANY HBT80C-1818DIII. Височината на доставка е 353 метра. Китайски бетонни помпи. Това показва колко високо ценени са бетонните помпи от Китай. В допълнение към производителя SANY има и много други. Например, Hongda , HOLD , XCMG . Струва си да се отбележат такива модели като Hongda HDT5281THB-37, HBTS-40, HBTS-60, HBTS-80, XCMG HB48. Тези бетонови помпи са много търсени в строителството. Както в Китай, така и по целия свят.

Производство на бетонни помпи

Като цяло има много китайски компании, занимаващи се с производството на бетонни помпи. Но някои от тези производители не са популярни извън Китай. Всички бетонови помпи HOLD от серията HBTS са произведени и разработени по технологиите на немската корпорация DEUTZ. Те са оборудвани със специална система за електронно управление от японската компания OMRON. Бетоновите помпи HBTS се характеризират с висока мобилност, енергийна ефективност и производителност. Бетоновите помпи се произвеждат под строгия надзор на доставчика на тези технологии. Тези продукти се използват за изграждане на тунели, електроцентрали, пътища, хидравлични съоръжения, пристанищни съоръжения, високи сгради, мостове и много други конструкции.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com