китайски автогрейдери

Китайски автогрейдери

Всеки ден все по-голям брой грейдери, произведени в Китай, се появяват по пътищата на страните от ОНД. Търсенето на тази специализирана техника продължава да расте всеки ден. Китайските автогрейдери от клас 140-180 са особено популярни. Търсенето на машини от клас 250 непрекъснато нараства. Китайски автогрейдери. Всички продукти на китайските машиностроители в експортната версия изискват само навременна поддръжка. Кабините на тези автогрейдери са удобни и тихи, имат отопление и климатик. Всички грейдери, произведени в Китай, са оборудвани със съчленена рамка, сервоуправление, хидромеханична трансмисия и ход назад. Тази техника на практика не отстъпва по качество на техниката на европейските производители. По-долу са дадени редица китайски компании, чието специализирано оборудване е най-търсено сред потребителите.

Китайски автогрейдери

Автогрейдерите са един от основните видове произвеждано оборудване. Китайски автогрейдери. Компанията също така произвежда бетонни помпи, пътни валяци, асфалтови павета, верижни и товарни кранове. SANY разработи първия в света хидравличен грейдер в Китай. Тъй като това предприятие притежава нови високи технологии на национално ниво, в компанията е създаден център за развитие на държавно оборудване. Китайското правителство е възложило на тази компания научни изследвания по програма № 863 За науката и технологиите и по най-важните държавни технически проекти. Компанията е регистрирала над 300 валидни патента и около 50 ключови технологии. SANY е призната като търговска марка на страната и е включена в списъка на най-известните си марки. Мрежата за продажби и услуги на компанията включва около 100 организации, разположени в Китай. Сервизната мрежа разполага с 56 огромни склада. Поддръжката на услуги се предоставя чрез 6 безплатни денонощни телефонни линии.

Предимство

Фирма SANY произвежда два модела грейдери: PQ190, PQ160. Основното предимство на тези грейдери е хидравличното задвижване на задните колела на талигите. Този дизайн значително подобрява ефективността. Тези машини имат най-новата система за диагностика, която ви позволява да получавате навременна информация за техните неизправности. Кабините са оборудвани със системи за защита от преобръщане и защита от падане. DINGSHENG TIANGONG е специализирана в производството на пътна техника. Той е дъщерно дружество на China Engineering Corporation. Този производител е един от лидерите сред 100-те най-големи производители на пътно оборудване в Китай. Китайски автогрейдери. Тази компания прави един от най-добрите мотогрейдери. Машините от серията PY са произведени по усъвършенствана немска технология. Мощността им варира от 120 до 350 к.с.

Съществуващите

Тази компания е основана през 1989 г. в град Liuzhou провинция Гуангси върху съществуващите съоръжения на механичен завод. Някои представители на компанията датират от 1958 г. основата на механичния завод Liuzhou. Този производител започна с производството на верижни булдозери. В момента компанията произвежда китайски автогрейдери, бетонови помпи, пътни валяци, багери и друго оборудване. Този производител на оборудване си сътрудничи с най-добрите световни производители на възли и компоненти.