Каросерията на микробусите

1 min read
каросерията на микробусите

Каросерията на микробусите

На съвременния пазар има нарастване на търсенето на микробуси, произведени в страната. Превозните средства и внесените превозни средства се използват широко, особено от компании като Renault и Peugeot. Във връзка с това значението на такива видове работа като ремонт на каросерията и редовна поддръжка като цяло се увеличава. Каросерията на микробусите. Ремонтът на каросерията обикновено се разделя на два вида лесен, когато частично боядисване и боядисване на части на място, и сложен, когато отделни елементи се сменят и боядисват. Преди да поръчате, предлагаме да проучите цените за ремонт на каросерията на автомобила и да се запознаете с процеса следвайте връзката. Етапи на ремонт на тялото. Ако има нужда от този вид възстановяване на повредено превозно средство, тогава работата се извършва на няколко етапа. Инспекция на автомобил, изчисляване на разходите за ремонт, съставяне на списък с резервни части.

Каросерията на микробусите

Специалистите на компанията провеждат внимателен външен преглед, използвайки фотографско оборудване. Координация на съставения ценоразпис на възстановяване на тялото с клиента, закупуване на консумативи. За да се възстанови нарушената геометрия на кабината и да се осигури безпрепятствен достъп до сменяеми части, интериорът на автомобила се разглобява. Каросерията на микробусите. Подвижни вътрешни елементи, торпедо. Демонтаж на елементи, които не могат да бъдат възстановени. Премахване на врати, преден панел на машината. Монтиране на нови части на машината, настройка на фуги и пролуки, временно фиксиране на облицовъчни елементи. Проверка на качеството на монтирането на нови части, спазване на техническите регламенти за работа, параметрите на контролните точки. Заваряване и запечатване. Подготовка на колата за боядисване. Боядисване на автомобили, проверка на двигателя и осветителните устройства.

Специален отдел

Последният етап от работата по каросерията на микробус е предаването на превозното средство на собственика. Какво трябва да знаете, когато поръчвате услуга. За да се възстанови целостта на кабината на микробуса, се използват само висококачествено техническо оборудване и материали. Например компютърната диагностика за Subaru би била невъзможна без съвременни устройства. Това ви позволява да направите проверка, поддръжка и ремонт на тялото за кратко време. Естествено, само майстори с високи професионални умения в тази област имат право да работят. Специален отдел подготвя резервни части за машини както от местно, така и от чуждестранно производство, консумативи, които са на склад и по поръчка. Използването на специално заваръчно оборудване ви позволява да оформите шев, който не отстъпва на това, което се прави по време на поточната линия.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com