камион Actros

Камион Actros

Компактната 2,30 м широка кабина StreamSpace осигурява 137 литра отворени отделения. А заедно с две ниши под каютата и една кутия в центъра на таблото се формира резерв от 580 литра. В пилотската кабина с ширина 2,50 м екипажът разполага с поне 595 литра полезно пространство в две затворени отделения под долния шезлонг. Това е с 40% повече от предшественика си и същото като комбито на Mercedes-Benz E-class. Камион Actros. Отделенията могат да се отварят както отвътре, така и отвън. А повърхността на сгъваемите маси е толкова голяма, че върху нея може да се постави чекмедже. Е, GigaSpace разполага с най-впечатляващия размер на багажното пространство 332 литра в три затворени кутии над предното стъкло. 420 Литра в отделенията отстрани на таблото и под каютата и общо 975 литра. Допълнителните екстри включват заключващо се отделение над предното стъкло.

Камион Actros

Сейф за инсталиране, малка тава в шкафа за чекмеджета и гъвкави рафтове в централното отделение за BigSpace и GigaSpace. Вариант е също 25-литров хладилник в тунела на двигателя или 26-литров под каютата. В кабина с плосък под е възможно да се монтира хладилник от 36 л, в който можете да поставите бутилирани напитки. Камион Actros. Спалните кушетки с размери 2000х750 мм се използват в малки каюти, а в тези, които са по-големи 2200х750 мм отдолу и 2200х600 мм отгоре. Гордостта на предишния флагман ортопедичният матрак с пружини за пеперуди не се предлага в новия Actros. Но има матрак от порест каучук с дебелина от 5 до 11 см, анатомично разделен на седем зони. В долната му част са зашити вложки, осигуряващи режим на вентилация. Премиум версията предлага многозонов матрак с нагревателни елементи. Между другото, дори колата да не е нивелирана, но например на наклон, горният рафт с помощта на колани може да бъде изравнен и фиксиран строго в хоризонтално положение.

Диванът

В допълнение към класическия принцип на инсталиране на две седалки, Actros IV използва новата концепция SoloStar. Може да е от значение за двама шофьори на камиони, но всъщност е насочен към осигуряване на максимален комфорт на един човек. Основният му коз е изобилието от свободно място вдясно от водача поради ъгловия диван, монтиран близо до стените на кабината. В случай, че диванът се използва от пътник или партньор, е осигурен триточков предпазен колан, въпреки че концепцията SoloStar все още е предназначена за егоисти.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com