как да изберем автомобил

Как да изберем автомобил

Въпреки факта, че превозните средства стават малко по-достъпни всеки сезон, купуването на автомобил е голяма инвестиция. Затова бих искал да знам предварително критериите, които ще ви помогнат да не сгрешите при избора, така че след известно време да не съжалявате за покупката. Традиционно изборът се влияе от. Характера, семейството и социалния статус, състоянието на личния бюджет, естеството на работата. В допълнение към личните предпочитания, трябва да обърнете внимание на някои от характеристиките на закупената машина. Възраст – нова или използвана. Ниво на сигурност. Рентабилност. Тип трансмисия. На първо място, нека решим – нови или употребявани. Как да изберем автомобил. Основното предимство на втория вариант е значително по-ниската цена в сравнение с новите аналози. Основният недостатък е, че старият автомобилът на може да няма фабрична гаранция, така че всички дефекти, открити след подписване на договора, ще трябва да бъдат отстранени за своя сметка. Как да изберем автомобил.

Как да изберем автомобил

По принцип можете да играете безопасно – като изисквате от продавача да извърши пълна диагностика на автомобила. Можете също така да се доверите на голяма реномирана компания за продажби на автомобили, която продава автомобили от различни марки, както нови, така и употребявани. Новият автомобил също не е без недостатъци. Известно е, че щом една кола напусне автокъщата, тя започва да губи стойност. През първите три години автомобилът ще загуби около една трета от стойността си. Експертите препоръчват закупуването на автомобил на цена, сравнима с годишния доход. Преди да закупите, трябва да изчислите приблизителното годишно ра Тази сума ще включва разход за гориво, поддръжка на всеки 10-20 хиляди км, разходите за застраховка. По този начин откриваме прогнозните месечни разходи след закупуване на автомобила. Всички други критерии се определят от естеството на планираната операция естеството на пътната настилка, броят на пътниците, възможните товари.

Безопасност на автомобила

Важен критерий е степента на безопасност на закупената кола. Наличието на информация за високото ниво на безопасност на модела при проведените краш тестове трябва да говори в полза на неговата покупка. Редовното увеличение на цените на горивата, с необходимостта от редовни и дълги пътувания, говори в полза на най-икономичните модели. Дизеловите двигатели показват най-добри икономически показатели. За съжаление не всички автомобили имат дизелови версии. Трябва да обърнете внимание на отзивите на шофьорите за надеждността на автомобилите. Собствениците обожават да говорят за своите автомобили. Можете предварително да разберете силните и слабите страни на всеки модел, какво да очаквате по време на работа. Друг критерий е изборът между ръчни и автоматични скоростни кутии. Как да изберем автомобил. Отзивите на хора трябва да представляват интерес, автомобилните компании се опитват да украсят своите продукти.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com