избор на стартер

Избор на стартер

Стартерът в колата помага на двигателя да стартира. Стартерът се състои от маховик, предавка, двигател, батерия и соленоиден превключвател. Когато автомобилът се стартира, електрическият заряд се прехвърля чрез запалването към соленоида, който от своя страна стартира двигателя. Ако възникне проблем при стартиране на двигателя, вероятно е стартерният двигател да бъде заменен, преди да причини допълнителни повреди. В тази статия ще научим как да изберете правилния стартер за вашата кола. Как да изберем стартер? Закупуването на правилната авточаст, като стартер, може да бъде обезсърчаваща задача, особено ако водачът не знае кой да избере. Важно е да се вземат предвид редица фактори като стартиране на превозното средство и климатични условия. Избор на стартер. Когато избирате стартер, трябва да знаете, изискванията на превозното средство.

Избор на стартер

Марката и моделът на автомобила също са взети под внимание. Освен това е необходимо да проверите масления съд. Колекторите и точките на закрепване на двигателя, за да видите дали двигателят е подходящ за монтаж в диагонален стартер, прав монтаж или офсетов стартер. Струва си да се изясни дали имате нужда от автоматична скоростна кутия или стартер с ръчна скоростна кутия. Ето защо е важно да знаете спецификациите на автомобила, за да намерите подходящия стартер. Изисквания за въртящ момент. Много е важно да се вземе предвид въртящият момент на стартера. Най-важната работа на стартера е да работи двигателя, без да го прегрява. Характеристиките на въртящия момент на стартера са конструктивни функции на стартера. Изходната мощност в киловати се влияе от батерии с високо или ниско напрежение. Това няма нищо общо с въртящия момент, а с изходната скорост. Следователно за начало трябва да има достатъчно въртящ момент.

Работен обхват на стартер

Работен обхват. Различни модели и различен работен обхват. Дистанционните стартери обикновено са най-подходящи за по-студен климат, където колата трябва да се стартира отдалеч, да се загрее и да е готова за път. Избор на стартер. Следователно определянето на работния обхват ще ви помогне да изберете необходимия стартер. Система за безопасност. Струва си да се даде предимство на стартерите с подобрена система за безопасност. Тя ще може да издаде предупреждение, когато колата е разбита. В допълнение, много други функции могат да бъдат добавени към стартерите на пазара днес. Ето защо, преди да изберете, е важно да вземете предвид нуждите на автомобила. Това ще помогне при избора на най-добрата система.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com