избор на гуми

Избор на гуми

Гумата е един от най-важните компоненти на всеки автомобил. Автомобилната гума е един от най-важните компоненти на автомобила, който до голяма степен определя неговите характеристики. Включително управляемост, комфорт, разход на гориво, стабилност, издръжливост и т.н. Може да изглежда, че дизайнът на гумата не съдържа нищо сложно. Това обаче не е съвсем вярно. Автобусът се състои от над двеста различни елемента. За съжаление гумите не са вечни и подлежат на износване. А закупуването на нови гуми може да предизвика определени трудности, тъй като тази задача изисква да се вземат предвид параметрите на икономичност и безопасност. Ще се опитаме да опростим избора ви, като представим информация за най-популярните продукти. Пневматичната гума е изградена от еластична обвивка. Черупката се използва за монтиране на колелото върху джантата. Черупката се пълни с въздух под налягане. В момента пневматичните гуми се произвеждат в безкамерна и тръбна конструкция. Избор на гуми.

Избор на гуми

Вътрешната тръба се състои от клапанна тръба и гума. Плоските сгъваеми джанти се използват за монтиране на гуми за камиони. Важно е маркировката на тръбата и джантата да съответства на маркировката на гумите. Лентата избягва прищипване между джантата и гумата и предпазва от възможни повреди по джантата. Камерата за каране е гумена тръба с клапан, пълна с въздух. Гумите и колелата за различни превозни средства се характеризират със свои собствени характеристики. И така, със специални канали, които осигуряват бързо охлаждане на диска. Безкамерната гума е оформена от подобрена гума, която в същото време изпълнява функциите на гума и обикновена гума. Въздушната кухина на тази гума е оформена от джантата на колелото и гумата. Гумата в безкамерна гума е еластична обвивка от гумена корда, която гарантира качеството на сцеплението. Гумата включва няколко елемента – каркас, протектор, перли, прекъсвач и странични стени.

Гуми за камион

Рамката е каучукова част от гумата. За неговото производство се използват няколко слоя гумиран шнур с гумени междинни слоеве, които се монтират върху пръстените на перлите. Избор на гуми. Прекъсвачът се състои от няколко слоя гумиран шнур, които са разделени с гумени междинни слоеве. Материалът, от който е направен кордата, определя вида на гумата. Всеки автомобилен ентусиаст знае, че и четирите колела на колата му трябва да имат еднакви гуми. Това обаче не е напълно приложимо за камиони. Например основният трал трябва да бъде оборудван с три вида гуми. На управляемите колела са монтирани само гуми, един тип гума е предназначена за задвижващата ос, а друг тип гума за полуремарке. Това е така, защото условията на работа на всички тези гуми варират значително. В момента най-добрите и модерни гуми за леки и товарни автомобили са изцяло стоманени радиални гуми. Основните предимства на тези гуми, позволяващи им да бъдат търсени дълго време, се крият в техните параметри. Ресурс, топлинно отопление, тегло и съпротивление при търкаляне. Ниският коефициент на съпротивление при търкане спомага за подобряване на разхода на гориво на автомобила.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com