закупуване на автомобил

Закупуване на автомобил

Дори за неопитен купувач е възможна първоначална проверка на външния вид на автомобила, състоянието на каросерията, двигателя и интериора му, преди да го закупи на вторичния пазар. Разбира се, ще бъде по-добре, ако го направи по-опитен шофьор приятел. Закупуване на автомобил. Консултант, но можете също да проверите колата сами, преди да купите. По някои признаци веднага разпознавате неизползваема кола, без да губите допълнително време. Когато избирате как да проверите автомобил преди покупка, вземете предвид всички нюанси на работа, възможността за ускоряване на скоростомера, фалшив PTS. Установяване на състоянието на двигателя. Проверка на документи и законова чистота на превозното средство. Проверка на колата в автосервиз. Тъй като начинаещият шофьор не винаги знае какво да провери, когато купува кола. Ще разгледаме тези стъпки по-подробно.

Закупуване на автомобил

Когато купувате по реклама, можете да се свържете със собственика по телефона, да се срещнете, да огледате колата в гаража или на паркинга. Закупуване на автомобил. Дори преди лична среща, можете да проверите колата, преди да купите по номера, да го разберете по телефона или от снимката в рекламата. С фалшиви или развалени документи автомобилът няма да бъде регистриран в КАТ. А ще бъде откаран до наказателното поле. Затова внимателно проучете. PTS паспорт на превозно средство. Сертификат за регистрация на МПС. Ако в документите има петна, се забелязват корекции, по-добре е незабавно да се откажете от покупката. Паспорт на собственика. Данните му трябва да съвпадат с документите за регистрация. Статиите в интернет често се препоръчват да проверите колата по VIN код. Целта на такава проверка е да се сравнят номерата на VIN, които обикновено се намират на табелката на вратата. Под предното стъкло и подовото покритие с номера. Щамповани на шасито и двигателя на автомобила.

Градски пътувания

Несъответствие на числа, нечетливи знаци, следи от прекъсващи номера показват опити за скриване на кражба на кола, подмяна на двигател или други видове измами. Изхвърля се, т.е. Превозното средство беше премахнато от регистъра и премина процедурата по изхвърляне. Проверката на автомобил преди закупуване на такси е по-трудна за работа с такси. Огромните разстояния по време на градски пътувания критично износват всички механизми на автомобила. Но официалните власти регистрират само покупката и продажбата на автомобил от таксиметрова компания. Проверката по държавен номер и VIN-код на транспорта от автомобилния пазар или от гаража с помощта на безплатни услуги често е ненадеждна. Отговорът на искането от официалния сайт на КАТ на България идва след 10 дни или не е удовлетворен.

Употребяван автомобил

Проверка за ограничения, заложни залози, лизинг, съдебни арести и забрани се извършва по искане на регистрите на финансови организации, на уебсайта на съдебните изпълнители.Когато избират как законно да проверяват автомобил при покупка, опитни купувачи рядко използват интернет ресурси, официалният сайт на КАТ на Българската федерация. Ако не е нужно да спестявате пари, правилното решение би било да се обърнете към платени легални сайтове, които ще проверяват дистанционно всички необходими параметри, като използват изпратени сканирания или снимки на документи. Независимата безплатна проверка на автомобил преди покупка за законна чистота не дава сто процента гаранции за надеждността на употребяван автомобил, но намалява разходите. Обобщавайки възможностите за правна документална проверка, трябва да се отбележи, че е трудно да се провери употребяван автомобил при покупка на автомобилния пазар.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com