забранено свиренето

Забранено свиренето

Те забраняват подаването на звукови сигнали в населените места, с изключение на няколко случая, тоест всъщност. Забранено свиренето. С изключение на един случай това е случай на предотвратяване на пътнотранспортно произшествие и не повече. И сега ще се опитам да ви обясня защо хората пищят. Дори няма да кажа какво ми се струва знам със сигурност. Със сигурност срещате хора които ви заобикалят, които са некомпетентни. Всичко пречи на некадърни хора. Всичко, което им попадне по пътя. Започва да ги дразни и не харесва. Погледнете, обърнете внимание тези хора, които са около вас на работа, особено тези, които са най-малко компетентни във вашата сфера на дейност – това им пречи. По пътищата се случва същото. Веднага щом човек не предвиди, веднага щом човек не види ситуацията, щом човек не може да се справи адекватно с тази ситуация. Щом човек попадне в пътна ситуация, в проста, но пада, той се заключва, без да вижда по-нататъшния път на движение.

Забранено свиренето

Единственото, което му остава, е да се сърди на себе си. Забранено свиренето. И този гняв към себе си се излива върху всички около него, включително и върху вас – тези, които са до него, пред него и т.н. Не веднъж съм повдигал тази тема и много хиляди пъти ще кажа. Че всъщност онези хора, които пищят, не знаят как да карат кола. Въпреки че всъщност, вътре в себе си, всеки от тях смята, че е страхотен ас. Това не е така и не толкова, че дори е смешно. Понякога е просто истерично смешно – когато човек, заключил се, се забива в определена пътна позиция. Като на шахматна дъска, и след това се опитва да избяга оттам с всички възможни средства. Така че единственото възможно лекарство за такъв, извинете, глупав човек е да се чуете. Човек, който знае как да управлява кола, човек, който предсказва пътна обстановка, никога не стига до никъде и никой не му пречи на пътя. Очевидно така е подреден животът, начинът, по който е подреден човешкият манталитет, така че хората да не могат да мислят по друг начин.

Тренировъчния вагон

Струва им се, че всичко около тях е против тях. Е, погледнете внимателно, сега ще ви кажа прости неща, прости примери, които може би ще ви накарат да станете по-спокойни на пътя. Имах такъв пример за моята практика изгоних трима души от тренировъчния вагон и един от тях беше някаква Наташа, която, по моя забележка или по моя забележка, че Наташа, сега ще разбиеш колата , отговори буквално следното И какво? Колко струва? И тук, разбира се, веднага спрях колата и я изритах от колата. Разбира се, тя ми каза, че сега ще го решат с мен и ще го решат достатъчно бързо. Сега той има верига магазини, израснал е финансово и в бизнеса, и това е прекрасно и се радвам за него, но през цялото това време той изпусна дъщеря си от поглед. Да, тогава ситуацията беше трудна, хората се опитваха да се катерят, да правят нещо и това е окей, всичко е страхотно, но дъщерята беше изгубена от погледа.

Човешки животи

И така разгваряхме с него около четиридесет минути и се разбрахме много добре. Той осъзна, че пред очите му, с бащинската си любов, е израснал човек, който каза И какво? И колко струва?, Независимо от всичко нито човешки животи, нито собственост, принадлежаща на друг човек. И колко струва? Той ми обеща, че достатъчно скоро тази Наташа – дъщеря му – ще се обади и ще се извини. И наистина, четиридесет минути по-късно Наташа се обади и ми каза нещо по следния начин Борис Леонидович, моля те, прости ми, Никога повече няма да бъда такъв, мога ли да завърша обучението си до края?. Тя завърши следването си. Тя беше съвсем различна – очевидно баща й през всичките тези години, че той просто я обичаше и смяташе, че тя расте с нормален манталитет, очевидно й беше даден много добър морал през всичките тези години.