електрически автомобили

Електрически автомобили

Започна да говори за възможното насърчаване на онези шофьори, които са избрали електрически автомобили за себе си. Така че, ta-da-da-dame, на последния вероятно ще бъде позволено да използва лентите, отредени за обществен транспорт. Освен това се водят разговори за разрешаване на собствениците на такива превозни средства да се движат безплатно по пътни такси. Електрически автомобили. Да, горните предложения изобщо не са нови. От време на време те се озвучават, ту от отделни адвокати, ту от цели общества и организации. Този път обаче представители на Skolkovo и Avtonet национална техническа инициатива, която развива пазара на безпилотни превозни средства и електрически автомобили до 2035 г. са за. Незабавно си струва да се отбележи, че на теория подобни инициативи трябва да се разпростират върху цялата страна. Но вече можем да кажем, че те ще бъдат наистина полезни и интересни, като цяло, само за московчани.

Електрически автомобили

Разказа на обществеността за получаването на това предложение, тоест за допускането на електрически превозни средства до обществени платна. Нека ви припомним, че той е съдиректор на Avnet и едновременно с това президент на Glonass. Така че Александър уверява, че за тези, които мислят за закупуване на превозно средство, възможността да използват магистралите за обществен транспорт може да се превърне в допълнителен стимул за правилния избор, тоест за закупуване на електрическа кола. Електрически автомобили. Която отговаря за транспортния проект, каза, че днес само двеста електрически коли се движат по пътищата на Москва. Следователно, ако тези автомобили имат право да използват обществените платна, нищо ужасно няма да се случи и това няма да създаде пречка за обществения транспорт. Струва си обаче да се отбележи, че такава полза, ако бъде въведена, ще бъде валидна само временно.

Специални знаци

Експертите уверяват, че обществените платна на Москва ще издържат на не повече от четиристотин електрически превозни средства. Когато броят на такива превозни средства премине тази граница, такъв стимул ще трябва да бъде отменен – ​​електрическите автомобили ще започнат да пречат на обществения транспорт. Между другото, подобен сценарий вече е тестван на практика в Норвегия. Що се отнася до начина, по който се планира да се реализира такава идея, се предлага да се използват специални знаци. Последните, между другото, бяха включени в правилата за движение през миналата година. Между другото, доста е любопитно, че Москва изобщо не е лидер в Руската федерация по брой регистрирани електрически превозни средства. Приморският край води тук с предимство от почти двеста. Общо на територията на Руската федерация сега са регистрирани около 2,5 хиляди електрически автомобила.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com