Джанти на автомобила

Джанти на автомобила

Тунингованите колела е един от основните елементи на автомобила. Джанти на автомобила. В днешно време всеки иска да се откроява. Иска да бъде забелязан и възхищаван от дрехи до коли. В тази тема, нека поговорим за автомобилите, по-точно за колесните дискове. Дисковете на колелата са един от компонентите на автомобилите, които подлежат на различни видове настройка. Автомобилните джанти, заедно с основните технически функции, започват да носят статуса на елементи от стил и образ. Има няколко опции за настройка на колелата, вариращи от боядисване до техническо оборудване на колелата.

Монтаж на джанти

В момента най-популярните опции за подчертаване на вашата индивидуалност са разделителите на колелата. Те са инсталирани между главината и диска, за да се промени изместването. Джанти на автомобила. След монтажа междуосието се увеличава и съответно коловозът става по-широк. Ширината на дистанционерите варира от 5 до 20 мм. Като настройка са включени дистанционни елементи. Те ще придадат на автомобила по-агресивен дизайн и визуално изглежда значително по-широк. А центриращите пръстени премахват празнината между диска и главината.

Потапящ печат на джанти

Потапящ печат (аква печат). В тази версия водата се използва като превод на изображението. Тънък декоративен филм се разпространява във ваната на повърхността на водата с определена температура и твърдост. Специалният състав на филмовата основа, намирайки се на повърхността на водата, омекотява. След това, след известно време, върху външната повърхност на филма се напръсква специален течен активатор. Под въздействието на който филмът придобива мека структура, след което диск се спуска във ваната и филмът се нанася върху него.

Джанти с въртяща се вложка и led ленти

Джанти с въртяща се вложка. Джанти на автомобила. Този тип настройка създава илюзията за движеща се кола след спиране. Този ефект е хипнотизиращ и завладяващ от пръв поглед. Светеща боя за дискове покрива с луминесцентна боя на фосфорна основа. Собственикът на автомобила е снабден с палитра от цветове. Тази боя има две качества: през деня натрупва светлина, която дава светлинен ефект в тъмното. LED ленти са монтирани върху капаците на спирачните дискове. В зависимост от желанията може да закупите както едноцветна LED лента, така и с няколко цвята на една лента което ви позволява да променяте избора на цвят. Този тип трансформация на диска може да се извърши самостоятелно с малко усилия.

Развиване на дисковеа

Развиване на дискове.
Както и инсталирането на дистанционни елементи увеличава обсега на колелата. За заваряване се използват две колела с еднакъв диаметър или едно колело и метална плоча с дебелина 3-5 мм. И за разлика от дистанционерите, можете да постигнете по-голям надвес с отваряне. Нископрофилната гума също е на мода, в комбинация с дискове с голям диаметър. Тази комбинация придава по-спортен и агресивен вид. Стоманени щамповани или леки сплави или ковани джанти.