двуосни самосвали

Двуосни самосвали

Ако искате да вземете четириосен внесен самосвал и в същото време да се задържите в рамките на три милиона. Трябва да насочите погледа си към продуктите на КНР. Китайският Shaanxi SX3315DR326 8×4 се предлага за 2,95 милиона рубли. Автомобилът ще бъде жълт, червен или оранжев, с 25 кубиков отопляем корпус с квадратно сечение с товароподемност 13 т. Двуосни самосвали. Под кабината на MAN F2000 ще бъде монтиран дизелов двигател Weichai с мощност 336 конски сили, ако тази марка ви каже нещо. Кабината на клиента ще бъде доволна от наличието на едно спално място и механичен климатик. Както в други случаи, не е необходимо да вземете кола наведнъж за парите си: можете да използвате програма за кредит или лизинг или да се споразумеете с продавача за плащане на вноски.

Двуосни самосвали

Искате по-достъпна алтернатива? Попитайте цената за FAW 3312 8×4 с правоъгълно тяло с обем 24 м3, товароносимост 29 тона, 8,6-литров дизелов двигател и колела с най-популярния размер 315/80 R22,5. За такава покупка трябва да подготвите 2,83 милиона рубли. Само не забравяйте, че две години след покупката в най-добрия случай ще таксувате половината от първоначалната цена, ако не и по-малко. Това важи за всички самосвали, но особено тези, произведени в Китай. Двуосни самосвали. На пълноправен европеец може да се противопостави комбинация от европейско шаси за камиони и платформа за сметища, произведени в Русия. Например, MAN TGA 41.390 8×4 с тяло Betsema с обем 20 m3 може да бъде закупен за 125 хиляди евро или 5,182 милиона рубли. Като опция можете да разгледате самосвал Ford Cargo 4135D с турско производство с товароносимост 27 т.

Депозирате

Но вие сте кралят на позицията само в един случай когато депозирате цялата сума наведнъж. Двуосни самосвали. И ако има възможност да платите за камиона в брой, време е да се договори отстъпка нещо, но истински пари частните продавачи обичат. И ако към кръглата сума е прикрепена малка цена опашка, бъдете сигурни това е отстъпката, която продавачът е готов да предостави.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com