Гуми за моторни превозни средства

1 min read
гуми за моторни превозни средства

Гуми за моторни превозни средства

Регенерираните гуми могат да се използват в почти всяка индустрия, с изключение на законовите ограничения. Гуми за моторни превозни средства. Например тези гуми не могат да се използват на кормилните оси на камиони и автобуси. Те се използват главно на задвижващите оси на превозните средства, особено камионите, и на прикачните оси. Разбира се, когато избирате между регенерирани гуми, трябва да се доверявате само на надеждни производители. Днес оттеглените гуми на територията на Руската федерация трябва да имат сертификат, потвърждаващ съответствието им с действащите разпоредби за безопасност на превозните средства, влезли в сила през септември тази година. Този сертификат по принцип е подобен на европейския сертификат R-109. Днес както в Европа, така и в Русия има еднакви изисквания за произведените регенерирани гуми.

Гуми за моторни превозни средства

Компетентното използване на висококачествени регенерирани гуми ви позволява да намалите разходите за експлоатация на гуми, главно в предприятията за автомобилен транспорт. Осъзнавайки това, най-големите производители предлагат на пазара предложения за използването на пакета нови гуми плюс регенерирани гуми плюс услуга. Гуми за моторни превозни средства. Тази концепция се използва широко от лидерите на пазара и се ангажира с автомобилни компании, които притежават камиони, ангажирани както в далечни разстояния, така и в регионален транспорт. Това включва превозни средства, използвани в офроуд условия и дори автобуси в много автобусни паркове. Следователно гамата от приложения за регенерирани гуми е много широка. Между другото, можем да споменем и самолети за гуми, които са ремонтирани няколко пъти, тъй като са много скъпи и затова наистина има смисъл да ги възстановявате.

Разслояване

Когато използвате заварени гуми, трябва да сте внимателни: на първия етап е възможно разслояване, но това ще бъде видимо веднага. Ако това не се случи веднага, тогава колелото може да се използва. Когато лентата на протектора е напълно изтрита, рамката не може да се използва трети път. Във всеки случай това няма смисъл по руските пътища. Сега има такава икономическа тенденция, че компаниите, които преди са се занимавали професионално със заваряване, вече няма да внасят рамки от Европа, където добрите пътища и рамки се износват по-малко. Гуми за моторни превозни средства. Следователно ще се използват рамки от Русия, което поради отдалечеността на градовете и лошото качество на пътищата е доста проблематично. Но водещите производители имат свои собствени заваръчни фабрики казва Арсений Одинцов, мениджър продажби на гуми за камиони на Continental Tyres RUS.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com