гражданска отговорност

Гражданска отговорност

Долу несправедливостта! Може би изнудващите коефициенти по територия и по капацитет вече няма да бъдат взети предвид при изчисляване на цената на задължителната застраховка Гражданска отговорност.
В момента схемата за изчисляване на цената на OSAGO изобщо не е справедлива и справедлива. Всъщност всички изчисления тук се извършват с оглед на два основни коефициента. Гражданска отговорност. Първият CT зависи от територията, местоположението и като цяло позволява на застрахователите да вземат повече пари в региони. Които не са много печеливши за тях. Вторият е KM. Определя се от мощността на двигателя. Той също има своя собствена схема за обогатяване колкото по-висока е мощността на двигателя на една кола, толкова повече пари вземат застрахователите. Когато тези два коефициента се комбинират, тогава всичко се оказва още по-малко розово, тъй като обикновените граждани, живеещи в нерентабилни региони, трябва да плащат много повече, отколкото би трябвало.

Гражданска отговорност

И така, горепосочената несправедлива схема за изчисляване на цената на полицата най-накрая ще бъде премахната. Това обаче няма да се случи по-рано от 2020 и 2021 година. Първо ще бъде отменен коефициентът териториален, а след това съответно и мощният. Гражданска отговорност. Именно с такава информация проговори не толкова отдавна, който, припомняме, в момента заема поста началник на отдела, отговорен за наблюдение на работата на застрахователния пазар. Отмяната на коефициентите обаче все още няма да бъде толкова окончателна и пълна. Така че, според един и същ, мястото на пребиваване на водача все още ще повлияе на разходите за застраховка. Вярно е, че точно това влияние вече не трябва да бъде толкова формално. За съжаление гражданинът не даде по-точни, конкретни обяснения по отношение на гореспоменатата формалност.

Определени региони

Вече обаче може да се предположи, че това се дължи на страховете на самите застрахователи, които просто ще бъдат нерентабилни за работа в определени региони, в които размерът на загубите постоянно надвишава размера на печалбата. Между другото, такова състояние на нещата тук обикновено се развива не без помощта на измамници. Направи и някои обяснения по отношение на фактора мощност. Нека припомним, че сега шофьорите трябва да платят с около 40% повече за застраховката на автомобили с мощност на двигателя от 120 коня. Ако капацитетът надвишава 150 коня, тогава цената на застраховката веднага се покачва с цели 60%. Освен това специален коефициент на умножение работи и за тези автомобили, чиято мощност е в диапазона от 70 до 100 коня и ние припомняме, че в страната има по-голямата част от такива автомобили.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com