гневни шофьори

Гневни шофьори

Парламентаристите излязоха с инициатива за провеждане на най-идиотния сред руските шофьори. Какво е това и трябва ли да бъде? Идиотестът не е съвсем такъв, какъвто изглежда на пръв поглед. Това изобщо не е оценка на умствените способности на определени шофьори. Гневни шофьори. По-скоро това е определение за това колко опитни майстори на колела и кормилно управление са солидарни с по-младия си и по-зелен колега на пътя. Защо е необходим този тест, как се провежда и ще се провежда ли у нас? Нека разберем! В края на миналата година законодателите на страната ни, разчитайки на опита на чуждестранни колеги, предложиха да се въведе тест за пътен идиот в Руската федерация. По-специално, такова предложение направи, който, припомняме, заема поста председател на комитета на Руската държавна дума, отговарящ за строителството и транспорта. Що се отнася до самия тест, неговият аналог отдавна се използва от немски колеги.

Гневни шофьори

Руснаците отдавна са свикнали с факта, че от време на време се опитват да ги принудят не само да променят по-често правата си припомнете си, че сега това се случва на всеки 10 години Заедно със замяната на правата, днес трябва да платите държавна такса, както и да преминете през специална медицинска комисия. Гневни шофьори. Така че, не толкова отдавна, адвокатите предложиха да се добави към всичко по-горе повторно възприемане на теорията. Подобна инициатива, за щастие, не беше подкрепена в Думата, но служителите на КАТ определено се интересуваха от не. В преследване на споменатата инициатива Василиев направи своето предложение. Според него, дори ако повторното възприемане на пълната теория не е много уместно, наистина е важно да се провери как опитните шофьори уважават или не уважават младите си колеги, че доста често опитни шофьори.

Сериозни инциденти

Говорим за доста сериозни инциденти, в резултат на които има както загинали, така и сериозно ранени. Така че такива инциденти се случват именно защото шофьорите с голям опит са не просто уверени, но и твърде уверени в своите способности. Степента на точно тази увереност / самочувствие е точно това, което Василиев предлага да се провери с помощта на специален тест. Трябва да се отбележи, че тази идея съвсем не е нова за нашата страна. И така, с подобно предложение преди три години, който заемаше поста заместник-шеф GIBDDeshnik, направи подобно предложение. Тогава ставаше въпрос за въвеждането на такъв тест за онези автомобилисти, които неведнъж са били хващани да шофират пияни. Що се отнася до родината на такова тестване, тогава идиотестът се класифицира като медицински и е длъжен да премине всички онези шофьори, които са набрали определен брой наказателни точки.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com