геометрия на каросерията

Геометрия на каросерията

Често след инцидент има нарушение на геометрията на тялото, което може да доведе до сериозни последици. Правилните геометрии на машината са фабрично зададени и показани като контролни точки на голям чертеж. Дори поради лек инцидент, някои части могат да бъдат изместени или деформирани, което често води до нарушаване на геометрията на тялото. Геометрия на каросерията. По време на първоначалния преглед на автомобила след катастрофа специалистите установяват очевидни деформации под формата на смачкана качулка и определят основните отклонения от основните контролни точки. Всички нарушения могат да се видят визуално или могат да се проявят при по-нататъшна употреба под формата на. Лошо затворен багажник, качулка или врати. Наличието на малки пролуки, през които водата ще навлезе във вътрешността или багажника. Сложността на подравняването. По-сериозни повреди могат да бъдат отстранени на специални стойки за рамки наклони.

Геометрия на каросерията

Такова оборудване ви позволява да промените дизайна на повредена част в 3 измерения. Ремонтите на каросерията на Hyundai са под постоянен контрол благодарение на компютърната диагностика. В допълнение към измервателната система, настилката има мощна хидравлика, което дава възможност за изправяне на повреди на всякакви машини, както и на минивани и рамкови джипове. Геометрия на каросерията. Тези услуги се наричат ​​ремонт на тялото. Цената на подвижните работи се изчислява в зависимост от естеството на нарушението на геометрията на частите. След възстановяване на геометрията на каросерията се извършва работата с калай и автомобилът се подготвя за боядисване. Последният етап от ремонтните дейности е боядисване, полиране и предаване на автомобила на собственика му. Използване на фабрични данни за параметрите на тялото и геометрията.

Фабричните критерии

Фабричните данни за параметрите и геометрията на каросерията представляват всички показатели на автомобила, формирани по време на неговата конструкция и по-нататъшен монтаж на конвейера. Ако наличните стойности отговарят на фабричните критерии, автомобилът се експлоатира в безопасен режим. В резултат на произшествие се променят всички параметри и показатели на носещата площ на каросерията, което се отразява на работата на превозното средство. За да направите това, е необходимо да извършите подробна диагностика на геометрията на тялото. Ремонтът на каросерията в Dolgoprudny започва с проверка и диагностика на геометрията, като се използва фабрична информация за основните точки и тяхното местоположение. Понякога може да се използва информация от складовите бази данни на софтуера, който е включен в пакета оборудване.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com