възстановяване гуми

Възстановяване гуми

Според специалистите не е лесно да се каже кой метод за регенериране на гуми е по-добър. С професионален подход към бизнеса, както студените. Така и горещите методи дават отлични резултати и дълъг живот на гумите. Но в същото време възстановяването на студа има неоспорими предимства от гледна точка на реставратора. Възстановяване гуми. Първият от тях възможно е да се разположи заводът на такова място. Където има търсене на продукти, което води до увеличаване на скоростта на обработка на поръчка на клиента. А от друга води до намаляване на логистичните разходи , което ви позволява да инвестирате не в транспортирането на рамки. А в качеството на продуктите, като същевременно поддържате цената на гумата на приемливо ниво. И плюс това, ако самото предприятие получи готова лента за протектор, се оказва, че е възможно да се произвежда по-разнообразна гама от продукти.

Възстановяване гуми

Най-добрата икономическа полза от регенерирането на гуми се постига при използване на нови гуми от първокласна марка. Желателно е ремонтът да се извършва под наблюдението на производителя на гуми. Възстановяване гуми. Естествено е, че евтините китайски гуми не са много подходящи за регенериране, тъй като свойствата на каркаса им не позволяват висококачествено регенериране след първата употреба на тази гума. Невъзможно е да се намали цената на гумите а оттам и цената на тях и поради по-опростената технология и сервиз, тъй като евтините марки изискват по-честа смяна на гуми и монтиране на гуми. Трябва да се отбележи, че използването на регенерирани гуми позволява на компаниите да намалят разходите, да минимизират емисиите в атмосферата и накрая да намалят количеството изхвърлени гуми в крайпътните гори. И освен това високото качество както на новите, така и на регенерираните гуми осигурява високо ниво на транспортна безопасност.

Имиджът

Уви, днес руският пазар предлага много не най-качествените регенерирани гуми както от Русия, така и от Полша. Затова у нас имиджът на такива гуми е донякъде опетнен. Не е изненадващо, че според експертите проектите за регенериране на гуми в Русия имат голямо бъдеще, но основният проблем остава да се постигне необходимото ниво на качество.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com