Внимание фалшиви авточасти

Внимание фалшиви авточасти

Внимание фалшиви авточасти

Фалшивите стоки са както продукти, внесени в нарушение на митническия режим, така и просто фалшификат. В първия случай фаталните последици най-вероятно няма да настъпят; във втория рисковете се увеличават многократно. Разрушаването на автомобила е по-малкото неприятности, които могат да се случат на купувачите на тези видове части. И ако автомобилът е в гаранция, тогава може да последва отказ от ремонт и дори загуба на гаранция. Въз основа на данни от Научния център за безопасност на движението към Министерството на вътрешните работи на броят на произшествията, причинени от техническа неизправност на превозните средства, непрекъснато нараства, надхвърляйки 6 хиляди случая годишно. Внимание фалшиви авточасти, част от произведената в нарушение на технология, може да причини инцидент. Да настояваш да не купуваш такъв продукт е неблагодарна задача, но е напълно възможно да се намали неговият дял в присъствието на волята и желанието, колкото и да е странно, на самите производители.

Внимание фалшиви авточасти

Това е не само етикетиране, но и преференциална цена за резервни части за резервния пазар, което представлява лъвския дял от фалшивите продукти. Например, известни производители на автомобилни лампи, без да чакат задължителната маркировка, започнаха да прилагат уникален буквено-цифров код върху опаковката. Освен това цената на халогенна лампа е малко над 300 лева. Купувачът, след като провери кода спрямо базата данни, може да бъде сигурен, че е закупил оригиналния продукт. започна да прилага уникален буквено-цифров код върху опаковката. Освен това цената на халогенна лампа е малко над 300 лева. Купувачът, след като провери кода спрямо базата данни, може да бъде сигурен, че е закупил оригиналния продукт. започна да прилага уникален буквено-цифров код върху опаковката. Освен това цената на халогенна лампа е малко над 300 лева. Купувачът, след като провери кода спрямо базата данни, може да бъде сигурен, че е закупил оригиналния продукт.

части за авточасти

Ефективността на мерките за прилагане на закона е незначителна откриват се 0,01% от фалшивите автокомпоненти. И почти 350 милиарда лева от фалшивия пазар остават в сянка. Покупателната способност на автомобилистите, както и всички граждани, е отговорност на държавата. Следователно отношенията производител-купувач остават решаващи в челните редици на борбата срещу фалшифицирането. Първият трябва да изгради маркетингова и ценова политика, като се фокусира възможно най-много върху нуждите на вторичния пазар, като същевременно провежда образователна работа с крайните потребители, разбира се, защитавайки автентичността на своите продукти с технически средства. И второто, имайки изчерпателна информация за това как да не станете жертва на недобросъвестни производители и продавачи, ще може да направи напълно съзнателен избор, който може да спести пари, здраве и дори живот.