влекач за ремаркета

Влекач за ремаркета

Бордовият компютър анализира информацията, идваща от сензори драйвери, които са инсталирани на основните компоненти и възли на машината. И след това я предава в цифров формат към многофункционален монитор на арматурното табло в пилотската кабина. Сензорите на двигателя и шасито са свързани към бордовата мрежа чрез запечатани байонетни съединители. Което елиминира контактната корозия, а всички електрически превключващи устройства са сглобени в едно цяло много удобно за поддръжка и експлоатация. Влекач за камиони. Влекач за ремаркета. Това е първият автомобил на Минския автомобилен завод, построен според концепцията, когато и трите оси са въздушно окачени. Отпред със стабилизатор, окачване на задвижващия мост четирицилиндров с горна V-образна форма и два долни пръта с повишена енергийна интензивност Този дизайн намалява вибрациите и мощните натоварвания върху рамката.

Влекач за ремаркета

Въздушното окачване CAN е оборудвано с електронна система ECAS с два датчика за положение и блок от соленоидни клапани, които осигуряват независим контрол на налягането във въздушния духал отстрани. Това подобрява стабилността на автомобила при движение по неравни пътища. Устройствата за управление на предното и задното въздушно окачване са електропневматични. Влекач за ремаркета. Влекач за камиони. За предния капак дизайнерите на MAZ са разработили специална рамка с странични елементи с плосък профил височина 280 mm, дебелина 8 mm и подсилени напречни скоби. Вместо традиционно монтираните немски и руски двигатели, под капака, V-образна осмица на Минския моторен завод с мощност 600 к.с. от. 440 kW и максимален въртящ момент от 2500 N.m 255 kgf.m от екологичния стандарт Euro-4.

Влекач за ремаркета

18,75-литровият силов агрегат е специално проектиран за новия модел автомобил, базиран на системата за подаване на гориво на Bosch в партньорство със специалистите на тази компания, както и руски колеги. Той използва система за селективно каталитично редуциране SCR с инжектиране на амонячен разтвор AdBlue в изпускателната система. Влекач за камиони. Влекач за ремаркета. Между другото, мощността на двигателя от 600 конски сили не е ограничението. Лентата на неговия потенциал е проектирана до 900 литра. с. което ще позволи използването на полуремарке като част от автомобилен влак с бруто тегло 100-120 тона. Минската автомобилна фабрика отнема година от идеята за създаване на модерен мощен влекач за камиони с оформление на двигателя с капак до реалното му внедряване в завършен продукт. Нещо повече, това не е серийно междуосие.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com