Боядисването на автомобила

1 min read
боядисването на автомобила

Боядисването на автомобила

Боядисването изисква висококачествена и редовна поддръжка, независимо от възрастта на автомобила и условията на експлоатация. Боядисването на автомобила. Дори малка драскотина може да доведе до дълбоки пукнатини и стружки, което означава, че скоро ще се появи корозия и тялото ще започне да гние. В статията ще се опитаме да разберем как и как да защитим лаковото покритие, защо е необходимо да се свържем с професионален център за детайли. Повърхността на тялото е постоянно изложена на негативни влияния, което води до появата на дефекти под формата на драскотини с различна дълбочина, пукнатини и стружки в боята. Абразивно действие на пясък, фин чакъл, докато автомобилът е в движение. Въздействия от камъни, пътни отломки, клони от храсти и дървета. Небрежно паркиране удряне на бордюр, докосване на вратата на съседна кола, удряне на колело в яма.

Боядисването на автомобила

Неспазване на технологията по време на ръчно, безконтактно и автоматично измиване. Самополиращо лаково покритие. Боядисването на автомобила. Вандализъм, умишлено увреждане на автомобилната боя. Боядисването също се влияе неблагоприятно от валежите, ултравиолетовата светлина и агресивните пътни реагенти. Това води до обезцветяване, мръсотия и корозия. Винил е PVC или поливинилхлорид, вид пластмаса. Основното предимство на такава защита е ниската цена, разнообразието от нюанси, възможността да се приложи всеки отпечатък върху самия филм, който често се използва при външна реклама в търговския и обществения транспорт. Мощната струя вода под налягане може да намали материала. Винил не издържа на удара на камъни изпод колелата и е подходящ само за поставяне на плоски повърхности, а не на цялото тяло. Дебелината на стандартното винилово фолио е само 100 микрона, но има опции до 400 микрона, които поради високата си цена се използват главно за залепване на малки площи върху моторни превозни средства.

Полиуретаново покритие

Как винилът може да защити боядисването с недостатъците си? Въпреки недостатъците, качественият винил предпазва боята ви от леки драскотини, надрасквания и избледняване. Срокът на експлоатация на защитното покритие е от 2 до 5 години. Съществува и тип отлита PVC фолио, която може да продължи до 7 години. Но цената му е четири пъти по-висока от тази на обикновения винил. Ако търсите най-надеждния начин за защита на лаковото покритие на автомобила, изберете полиуретаново покритие против чакъл. Полиуретанът има гумена структура. Дебелината му варира от 150 до 300 микрона. Такава повърхност не се страхува дори от удари от големи камъчета и малки аварии. Позволява ви да поддържате лаковото покритие на автомобила в перфектно състояние. Предпазва от малки и дълбоки драскотини, пукнатини, стружки и ожулвания, излагане на ултравиолетова радиация и влага.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com