авто инструктор за жени

Авто инструктор за жени

Образът на съвременната жена е доста лесен за рисуване самоуверена дама, която цени своята независимост и доста ловко се справя. Авто инструктор за жени. Макар и с автоматична, но все пак скоростна кутия. Но може ли да се твърди, че всяка жена може да стане професионален шофьор. При условие, че ще бъде обучавана от авто инструктор, който е изял куче на обучение за нежния пол? Жена, шофираща гордо, е модерна, модерна и много впечатляваща. Днес по пътищата на Западна Европа често можете да намерите жени. Които карат огромни камиони, а нимфите, натискащи педалите на небостъргачи на колела, не предизвикват особена изненада сред европейците. Уви, имаме малко по-различно състояние на нещата. Кой от нас не е чувал как жената, шофираща се нарича маймуна с граната и се сравнява със звездичка. Защото всички я виждат, но тя не вижда никого? Но нека натиснем спирачките на благоразумието. Колата е същата цивилизационна благословия като мобилен телефон, компютър или пералня.

Авто инструктор за жени

И ако говорим за факта, че жената априори не може да управлява кола, тогава подобно твърдение е приложимо за връзката мъж + пералня. Авто инструктор за жени. И така, защо представител на силната половина на човечеството има право да се изгуби в три борове. А една жена – тази, която е кралица, нимфа, наида и мадона – не може да се изгуби на четири колела? Така че красавиците трябва да се защитават с всякакви амулети под формата на символи обувки и увеличени знаци за ограничение на скоростта за начинаещи. Така че да не им се карат и чуват. Съвременното българско общество все още живее под влиянието на стереотипи. Които нямат нищо общо с еманципацията. Мъжете прочетоха всички книги за патриархалния ред на обществото и започнаха да съчиняват анекдоти и несправедливо да обвиняват жените в провала на техния шофьор.

Световен мащаб

Германците проведоха социологическо проучване и установиха, че 74% от мъжете са сигурни, че жените са по-внимателни по време на шофиране. Но върхът на мъжкия цинизъм е, че само 20% от мъжете са съгласни, че на жените може да се повери не само кола, но и живот. Или може би целият проблем се крие във факта, че мъжът не е в състояние да научи жената да укроти стоманен кон? В световен мащаб днес около 22% от всички шофьори са автоледи. Така че няма нищо странно във факта. Че в Мрежата можете да намерите реклами, предлагащи услуги за автоинструктори за жени, специални курсове за млади дами и дори цели автошколи за Frau. Но какво мислят жените за връзката си с колата, показва проучване, проведено от компанията Sollers. 76% от жените вярват, че автомобилът ги прави по-независими. 86% казват, че автомобилът е верен помощник в решаването на ежедневни задачи. А 64% високо оценяват присъствието на революционни технологии в автомобилите.

Пренебрегвайки такива неадекватни шофьори

И така, как можете да обясните пренебрежителното отношение към жена шофьор у нас? Нека се опитаме да го разберем, като се задълбочим в психологията на отношенията между половете, пренебрегвайки такива неадекватни шофьори, които получават права в допълнение към скъпата кола, като по този начин компрометират своите колеги по пола. Списъкът може да бъде продължен, ако не безкрайно, то със сигурност до края на тази статия. Но ако вече сме решили да преминем през основните разлики между ин и ян, тогава трябва да се каже, че слабият пол надеждно и бързо улавя в паметта всички подробности, свързани с емоциите, но може напълно да блокира логиката. С други думи, една жена перфектно ще запомни първата декларация за любов, но правилата за излизане от буксуване на автомобил с предно предаване с ABS я озадачават.