автомобилната навигация

Автомобилната навигация

Относно самата камера: тя снима с резолюция 2592 x 1944 пиксела с WDR 30 кадъра сек, има инфрачервено осветление, собствена батерия, сензор за шок спиране ускорение, екран 960×240, Smart ADAS система, анти алгоритъм за мъгла. Зрителен ъгъл 140º. Записът се активира автоматично, когато е включен. Свързан чрез USB. Искам да купя 70mai Dash Cam Pro на ROZETKA за 1699 UAH. Искам да купя 70mai Dash Cam Pro на AliExpress за $ 59,99 – 83,42. Ситуацията с GPS тракера работи за благосъстоянието на вашата душа. В идеалния случай, разбира се, така че никога да не е полезен, но ако нямате собствен гараж или паркинг, подобна инвестиция срещу успеха на нарушителите може да ви спести от загуба на пари и превозно средство. Повече подробности за всички възможности са описани в нашата статия.

Автомобилната навигация

Професионален GPS тракер Dakar PRO е автономно сателитно устройство за онлайн наблюдение на всякакви суши, морета или въздушни обекти. Тракове от две сателитни навигационни системи GPS Америка и ГЛОНАСС Русия. Висококачествено устройство, което може да се справи с най-тежките условия. Не е необходима връзка с бордовата мрежа на съоръжението, то работи на мощни вградени батерии с капацитет 17600 mah. Искам да купя GPS автомобилен тракер Dakar PRO за 3850 UA. Подобряване на видимостта на пътя. Както се оказа, 80% от шофьорите не знаят как правилно да регулират огледалата си, което определено влияе върху броя на произшествията. Също така ще научите повече за правилния избор на сензори за паркиране, камери за обратно виждане и съществуването на панорамно огледало за обратно виждане, като използвате връзката по-горе. Междувременно винаги ще има слепи зони, но е възможно да ги намалите.

Наклонът е регулируем

Изпъкнало огледало или капчица. Закрепва се с двустранно тиксо. Наклонът е регулируем във всички посоки – 360 градуса. Много евтино, но при сегашните темпове на спад, почти нищо. Искам да купя капка за $ 1,89. Капак за огледалото. След фиксирането върху стандартните огледала можете да го регулирате за себе си, като промените въртенето и наклона. Закрепването се извършва с помощта на винтове. Искам да купя капак за огледало за 277 UAH на ROZETKA. Сензори за сляпо място. Най-доброто решение е да ги инсталирате при вашия дилър. Ако те не са предвидени за вашия автомобил, опитайте ултразвукови сензори. Те са монтирани в задната част на автомобила, а в салона са монтирани LED лампи. В случай, че движещ се обект се намира в зоната на слепи, светеща или мигаща лампа ще ви информира за това. Искам да купя сензори за сляпо място за $ 67.67. Навигатори. Какво е навигация без навигатор. Правилно избраният навигатор е устройство, с което никога няма да се загубите никъде. Освен това няма значение къде точно ви е хвърлила съдбата – на разходка в непознат европейски град.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com