автомобилен инструктор

Автомобилен инструктор

Често недобросъвестните инструктори увеличават цената на уроците, свързвайки ги с някаква непреодолима сила или елементарно покачване на цената на бензина, чиито цени скочиха с 2 копейки. Освен това определено трябва да сте подготвени за факта, че автоинструкторът ще ви предложи да изработите най-трудните и невероятно важни техники на шофиране до съвършенство. Това обикновено изисква няколко допълнителни урока. И което е най-интересно, само авто-педагог може да различи съвършенството от посредствеността. Автомобилен инструктор. Опитен и следователно хитър авто инструктор прави сериозен капитал от общото време за обучение. Автомобилен инструктор. Можете да откриете недостатъци на кадет по всяко време. Навсякъде и във всяка ситуация. И това е просто неизползвана девствена почва за измамни действия.

Автомобилен инструктор

Ако след няколко урока имате силно мнение за себе си като за напълно посредствен шофьор. Тогава трябва спешно да смените авто инструктора. Не позволявайте на вашия учител, в атмосфера на глобално доверие и пълна добра воля, да ви уверява, че сте напълно олигофрени и е малко вероятно да можете да издържите изпита без шестмесечна програма. Намерете хора, които могат безпристрастно да оценят вашите шофьорски умения. Всеки автоинструктор в една или друга степен е добър психолог. Защото професията го изисква. Автомобилен инструктор. Той трябва да може да намери подход към всеки студент. Да се адаптира към типа темперамент на кадет и да общува на разбираем език. Такива умения позволяват на авто инструктора да манипулира майсторски своя ученик, като по този начин изцежда от него всички финансови сокове.

Речи на инструктора

Дори ако имате някои умения за шофиране и се чувствате доста уверени зад волана, инструкторът не се нуждае от нищо, за да ви убеди в противното. Най-лошото, което можете да очаквате, е, че вашият учител ще ви уведоми, че сте пълна нула и че просто се нуждаете от допълнителни класове. Научете се трезво да оценявате своите умения и способности. Не си падайте по нелепите речи на инструктора, който обещава, че с няколко допълнителни урока ще ви научи на всичко, което не сте успели да овладеете за курса, споменат в договора. Поставете си умствена отметка, която ще ви напомня, че хлябът и маслото на всеки автомобилен инструктор е преобръщане. И щом заподозрете, че учителят е записал грешен запис и започне да дърпа горката котка за опашката, опитайте се да разберете, че и вие не сте гад.

Предоставяне на частен автомобилен инструктор

Представете си, че сте намерили реклама в интернет за предоставяне на частен автомобилен инструктор. Обаждате се на посочения телефонен номер и стигате до диспечера, който след предплащане определя датата и часа на първия урок. Пристигайки в определеното време и място, установявате, че имате съвсем различен инструктор, а старият карбуратор Жигулис изобщо не прилича на лъскавия Hyundai от рекламата. Но парите вече са платени и трябва да се задоволите с това, което имате. Има много начини да се разведете, но в повечето случаи целта е само една – желанието ви да научите как да шофирате кола да ви струва възможно най-много. Голяма измама винаги започва с украсена истина.