абразивно полиране

Абразивно полиране

С течение на времето боядисването на автомобила става крехко, върху него се появяват микропукнатини, кислородът прониква в тях, пукнатините стават по-големи. Резултатът е не само влошаване на външния вид на автомобила, но и загуба на здравина на тялото. Като се научите как да правите абразивно полиране, ще се отървете от тези проблеми и ще спестите пари в допълнение. Абразивно полиране. Необходимо е да се прибегне до процедурата в случаите, когато на покритието вече са се появили малки дефекти и пукнатини, но те все още не са достигнали сериозна дълбочина. Ако повредата е достигнала нивото на грунда, този метод също е ефективен, но преди стартиране ще трябва да боядиса колата. Благодарение на това, след завършване на полирането, ще получите автомобил, който няма да изглежда различно от този, който току-що сте купили. Преди стартиране каросерията на автомобила трябва да се измие. Това се прави за отстраняване на мръсотия, битумни петна и други вещества, които могат да попречат на процеса.

Абразивно полиране

Внимание! Абразивното полиране е сложна процедура. За да се извърши, е необходимо специално оборудване и много време, затова е по-добре да поверите тази процедура на професионалисти услуга полиране на автомобили. Процедурата ще премахне изтъркванията, тъпотата и драскотините по тялото. Абразивно полиране. Най-често повреди от този вид възникват под въздействието на прах и пясък, както и при контакт на агресивни химикали с чувствителни части. Освен това, ако колата стои дълго време на слънце, проблеми с външния вид не могат да бъдат избегнати. Характеристики на абразивното полиране. Процедурата е разделена на няколко етапа. Преди стартиране каросерията на автомобила трябва да се измие. Това се прави за отстраняване на мръсотия, битумни петна и други вещества, които могат да попречат на процеса.

Специални пасти

Най-горният слой лаково покритие се отстранява от машината. Не се притеснявайте – дебелината на отстраненото вещество не надвишава няколко микрона по-тънка от човешката коса, така че няма да влоши външния вид на автомобила. Като абразив се използват специални пасти за изглаждане на неравностите и премахване на места, повредени от драскотини. Изборът на вещество зависи от естеството на повърхността грубо зърнести пасти се отърват от големи драскотини, средно зърнести – от малки. Фино зърнестите придават приятен блясък на покритието. За да не останат абразивни частици на повърхността на машината, тя се измива и след това се изсушава. Това са последните стъпки, извършени също с използването на пасти. Целите им са довършване и подобряване на надеждността на боядисването.

Сайта е изработен от | Seo-visia.com